Muziekkamp

Omwille van de maatregelen voor het voorkomen van de verdere verspreiding van het coronavirus zal het muziekkamp met een jaar worden uitgesteld. Indien u graag op de hoogte wordt gehouden van de details van het muziekkamp in 2021, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen.

( 13 april – 17 april 2020 )

Jaarlijks trekken we eind april traditiegetrouw op jeugdweekend. Dit jaar gaan we wat verder en wat langer op kamp: een weekje naar Bingen in Duitsland!

Wat gaan we doen?

Plezier maken natuurlijk! Concreet: we vertrekken op maandagochtend 13 april 2020 (Paasmaandag) en komen terug op vrijdagavond 17 april 2020. Het muziekkamp vindt dus plaats in de tweede week van de paasvakantie. Handig, want dan hoeven papa en mama geen opvang te regelen!
Aangezien het een muziekkamp betreft, staat musiceren en repeteren uiteraard op de eerste plaats. Er zal zowel met de volledige groep worden gerepeteerd (in orkestvorm) als in kleinere instrumentengroepen (in ensemblevorm). Daarnaast zorgen we voor sport en spel (door ervaringsdeskundigen begeleid), en maken we een uitstap om de omgeving te verkennen. Op het einde voorzien we een toonmoment/concert in het dorp.
Ben je alvast benieuwd naar welke activiteiten zoal op het programma staan? Dan kan je hier de brochure vinden…

Inschrijven kan nog tot 31 januari!

Sfeerbeelden